Krisz Futárzsákok

Kerékpáros futárzsákok készítése, testre szabva. S-M-L méretekben, ponyvából vagy vászonból, több színben . Választható extrákkal: oldalzseb, hátoldali szivacs, alsó összehúzó. Contact: uupsz@hotmail.com

Képek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A törzsvásárló álma avagy a Krisz új zászlóshajója!

2011.10.26. 23:13 Krisz91

 Peti körülbelül egy éve rendelt tőlem először egy "kis" S-es alap vászon táskát, sárga szegővel. Nyár végén keresett fel egy nagyra törő ötlettel, ami az elmult hetekben került megvalósításra. A gondolat egy L-től nagyobb kívül vászon, belül ponyva táska az összes szokásos extrával és néhány külön igénnyel, mint például a terheket a másik vállon is eloszlató plusz vállpánttal, telefontartóval és a belső zsebek átrendezéséből állt. A design-ba a testvérét követte így felkerült pár sáv a ráhajtóra. A végeredmény szerintem magáért beszél...

A szürke alapon jól mutatnak a piros és sárga sávok. Felvéve tisztességesen betakarja az eber hátát, de az alsó összehúzóknak köszönhetően a táska oldalról sem tűnik túlságosan nagynak.

 

 

 

Nyissuk végre fel lássuk mi van benne és főképp, hogy mi fér bele?! A sárga szín tovább megy a bélés ponyvában is. A belső zsebosztás könnyebb hozzáférést tesz lehetővé, a szokott cipzáros megoldásnál.

Az összehúzót kiengedve, pont elfér az aljában egy összehajtott ing, így ha a városi csapatást megszakítva pár napra elhagynánk az otthon flasztert, akkor sem kell letennünk az eszközt.

Azt hiszem ezen a ponton jön a bemutató csattanója, a nem túl életszerű terheléses teszt! Készítés közben fontolgattam, hogy vajon beleférne e két zsugor ásványvíz a táskába, amikor elkészült muszáj volt kipróbálni. :)

Lássuk csak, mi lehetne ez az életben??? hmm... legyen bevásárlás egy kiadós bulihoz amikor is tescobol össze vásárolunk több liter márkásabbnál márkásabb és tisztább "vizet" úgy 40 emberre. Ha már ott volt azt sem hagyhattam ki, hogy felpróbáljam, itt vált számomra igazán terhelésessé a teszt, mert kb a fotó elkészültének 5 perce alatt elkezdett izzasztani a csekély teher, amivel állni alig bírtam, sztem kerón ne próbáljátok ki!

Ha nem is két zsugor víz, de nagyobb terhek esetére szereltük fel a plusz vállpántot is.

Végezetül, remélem a tulaj is annyira szeretni fogja mint ahogy, nekem a szívemhez nőtt a kicsit beteges méretei miatt! :D

 Krisz

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kbags.blog.hu/api/trackback/id/tr683332569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása